Urządzenia i Akcesoria
Yogurt Miso Potato Salad
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
yogurt7 oz
-
white miso paste2 ½ oz
-
water divided33 oz
-
ground black pepper¼ tsp
-
baby red potatoes cut into wedges24 oz
-
salt½ tsp
-
red bell peppers seeds removed, thinly sliced4 oz
-
red onions thinly sliced2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
874 kJ /
209 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Egg Drop Soup
45 min
Mini Frittatas
35 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Lemon Sorbet
8 godz. 30 min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 godz.
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Kabocha Focaccia
55 min
Shredded Jerk Chicken
1 godz. 55 min
New Jersey Tomato Pie
45 min
Tomato Basil Soup
40 min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Lemon Garlic Broccoli
20 min